Chiropractie

Wat Is Chiropractie?

Alle organen, weefsels en cellen in uw lichaam worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel. Door belasting op uw lichaam kunnen wervels in uw wervelkolom blokkeren met als gevolg dat het zenuwstelsel minder goed functioneert. Hierdoor kunnen op den duur klachten onstaan zoals hoofdpijn, rugpijn, uitrstraling, ischias, etc. Bij Chiropractie Zoetermeer zijn wij gespecialiseerd in het analyseren, opsporen en corrigeren van deze blokkades zodat uw lichaam beter kan functioneren en ook beter in staat is zichzelf te genezen. De chiropractor doet dit op een natuurlijke wijze zonder het gebruik van medicijnen en/of operatieve ingrepen.

Is Chiropractie voor u?

Chiropractie kan bijna iedereen helpen een betere gezondheid te bereiken. Wij behandelen dan ook mensen in alle leeftijdscategorieën van baby’s tot mensen over de 90 jaar. De meeste volwassenen komen bij ons omdat ze klachten hebben in hun rug, nek, hoofd of ledematen. Daarnaast komen, en blijven, veel mensen om van de voordelen van een gezonde wervelkolom en zenuwstelsel te genieten. Chiropractie kan daarnaast ook effect hebben op het welzijn van uw baby/kind, om hier meer informatie over te krijgen kunt u contact met ons opnemen.

Hoe zit het met het ‘kraken’?

Tijdens de behandeling kunt u één of meerdere ‘knakjes’ horen. Deze ontstaan door een verandering van druk in de gewrichten met als gevolg dat er een gasbelletje kan ontstaan welke vervolgens knapt. Dit is een bijverschijnsel dat geen enkele betekenis heeft en geen pijn doet. De chiropractor ‘kraakt’ dus niet, maar corrigeert.

De chiropractoren van Chiropractie Zoetermeer hebben zich gespecialiseerd in verschillende behandeltechnieken waaronder technieken die geruisloos zijn en waarbij dus niet ‘gekraakt’ wordt. Heeft u een voorkeur vergeet dit dan niet te melden aan de chiropractor.

Er is geen reden om nog langer met pijn rond te lopen.

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze chiropractoren zodat u snel weer zonder beperkingen kunt doen wat u het liefst doet.