Ons team

Wie zijn wij

Sinds 1988 is de chiropractie praktijk Chiropractie Zoetermeer al gevestigd in de Leyens te Zoetermeer. Als één van de eerste praktijken in het land hebben wij al meer dan 20.000 mensen mogen helpen van jong tot oud. Zo zien wij regelmatig babies in de praktijk maar ook kinderen, zwangeren, sporters en senioren tot wel over 90 jaar oud. Ons doel is om u zo spoedig mogelijk pijnvrij door het leven te laten gaan.

Ons team

Pilar Sanchez M.Sc., D.C.
Chiropractor

Pilar is geboren in Madrid en heeft na haar master in aangepaste bewegingswetenschappen cum laude de 5 jarige master studie chiropractie aan de universiteit van South Wales afgerond. Na gewerkt te hebben in Peru als chiropractor is ze in Nederland aan het werk en heeft ze zichzelf verder bijgeschoold in chiropractie voor kinderen.

Tom Uitslag M.Sc., D.C.
Chiropractor
Na zijn masters in bewegingswetenschappen en aangepaste bewegingswetenschappen heeft Tom cum laude de 5 jarige masteropleiding chiropractie aan de universtiteit van South Wales afgerond (aan het Welsh Instittue of Chiropractic). Zijn passie om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren verwezenlijkt hij bij Chiropractie Zoetermeer.
Charlotte Cailliau D.C.
Chiropractor

Voordat Charlotte naar Nederland kwam heeft zij in Frankrijk gestudeerd en gewerkt. Na een wereldreis is Charlotte terechtgekomen bij Chiropractie Zoetermeer. Haar passies lopen uiteen van reizen, vandaar de wereldreis, tot sport, zo is ze een fervent klimmer. Uiteraard wil ze gewoon zoveel mogelijk mensen een beter welzijn geven door middel van chiropractie. 

Gwenny
Assistente

Gwenny is na jaren in de fitnessindustrie en als invalkracht bij Chiropractie Zoetermeer sinds 2018 een vaste kracht bij ons. Haar drijfveer is het helpen van mensen door en ze vindt dat chiropractie dit kan bereiken door het lichaam beter te laten functioneren. Toegenomen energie en vitaliteit na een behandeling vindt ze zelf erg prettig.

Er is geen reden om nog langer met pijn rond te lopen.

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze chiropractoren zodat u snel weer zonder beperkingen kunt doen wat u het liefst doet.