Ons team

Wie zijn wij

Sinds 1988 is Chiropractie Zoetermeer al gevestigd in de Leyens te Zoetermeer. Als één van de eerste praktijken in het land hebben wij al meer dan 20.000 mensen mogen helpen van jong tot oud. Zo zien wij regelmatig babies in de praktijk maar ook kinderen, zwangeren, sporters en senioren tot wel over 90 jaar oud. Ons doel is om u zo spoedig mogelijk pijnvrij door het leven te laten gaan. Maak vandaag een afspraak met één van onze chiropractoren. 

Ons team

Cécile Aubert D.C.
Chiropractor

Gefascineerd door alles wat het lichaam kan en hoe het zichzelf kan genezen besloot Cécile om chiropractie te studeren. Na haar studie chiropractie in Parijs ging zij naar India om als chiropractor vrijwilligerswerk te doen. Verliefd geraakt op de cultuur is ze daar blijven werken als chiropractor om vervolgens bij Chiropractie Zoetermeer aan de slag te gaan om mensen op een natuurlijke manier te helpen.

Léa Poncet, D.C.
Chiropractor

Van kinds af aan is Léa gefascineerd door hoe het menselijk lichaam werkt en natuurlijke genezing. Met de studie chiropractie heeft ze beide kunnen combineren en haar droom verwezenlijkt. Léa heeft ook altijd een belangstelling gehad voor reizen en het ontdekken van nieuwe culturen. Daarom is ze blij dat ze zich in Nederland kan settelen nadat ze al in twee andere landen ervaring heeft opgedaan. Bij Chiropractie Zoetermeer wil Léa graag zoveel mogelijk mensen helpen om gezonder te zijn en zonder klachten het leven te leiden dat ze graag willen. In haar vrije tijd sport Léa, doet ze aan yoga en leest ze graag.

Sarah Hammond D.C.
Chiropractor

Sarah is afgestudeerd aan de internationaal gerenommeerde Life University in de Verenigde Staten. Nadat ze naar Nederland kwam heeft ze eerste in Limburg en Zoeterwoude gewerkt. Ze is erg enthusiast om in Zoetermeer de mensen op een natuurlijke manier te helpen om van hun klachten af te komen en naar een pijnvrij leven.
In haar vrije tijd doet ze graag aan rots klimmen en volgt ze regelmatig yogalessen. Sarah kan ook erg genieten van een wandeling in de natuur.

Tom Uitslag M.Sc., D.C.
Chiropractor

Na zijn masters in bewegingswetenschappen en aangepaste bewegingswetenschappen heeft Tom cum laude de 5 jarige masteropleiding chiropractie aan de universtiteit van South Wales afgerond (aan het Welsh Instittue of Chiropractic). Zijn passie om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren verwezenlijkt hij bij Chiropractie Zoetermeer.

Pilar Sanchez M.Sc., D.C.
Chiropractor

Pilar is geboren in Madrid en heeft na haar master in aangepaste bewegingswetenschappen cum laude de 5 jarige master studie chiropractie aan de universiteit van South Wales afgerond. Na gewerkt te hebben in Peru als chiropractor is ze in Nederland aan het werk gegaan en heeft ze zichzelf verder gespecialiseerd in chiropractie voor kinderen.

Gwenny
Praktijk manager

Gwenny is na jaren in de fitnessindustrie en als invalkracht bij Chiropractie Zoetermeer sinds 2018 een vaste kracht bij ons. Haar drijfveer is het helpen van mensen en ze vindt dat chiropractie dit kan bereiken door het lichaam beter te laten functioneren. De toegenomen energie en vitaliteit na een behandeling vindt ze zelf erg prettig.

Patricia
Assistente

Als reiki master heeft Patricia zelf ook de nodige ervaring met het genezen van mensen. Ze helpt zelfs paarden door middel van readings. Bij Chiropractie Zoetermeer ondersteunt ze de chiropractoren en begeleidt ze de patiënten om op deze manier de mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen. In haar vrije tijd houdt zij ervan om te wandelen in de natuur.

Britt
Senior Assistente

Britt is zich de afgelopen jaren gaan verdiepen in voeding en gezondheid en kwam zodoende terecht bij Chiropractie Zoetermeer. Ze vindt het mooi om te zien hoe mensen op een natuurlijke manier van hun klachten af kunnen komen met behulp van chiropractie. Zij heeft lange tijd in een bakkerij gewerkt als patissier en in haar vrije tijd is ze nog vaak te vinden in de keuken. Ze houdt van koken en vindt het leuk om etentjes te organiseren met vrienden. Ook doet zij wekelijks bootcamp op het strand en volgt ze regelmatig yogalessen.

Daphne
Assistente

Na jarenlang bij een drogist te hebben gewerkt, was Daphne zoekende naar dat wat haar echt voldoening gaf. Ze was klaar voor een nieuwe uitdaging en ze wilde zich graag verdiepen in een ander manier van zelfzorg. Zo is zij terecht gekomen bij Chiropractie Zoetermeer. In haar vrije tijd wordt ze vrolijk van tuinieren en een goed boek.

Er is geen reden om nog langer met pijn rond te lopen.

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze chiropractoren zodat u snel weer zonder beperkingen kunt doen wat u het liefst doet.