Ons team

Wie zijn wij

Sinds 1988 is Chiropractie Zoetermeer al gevestigd in de Leyens te Zoetermeer. Als één van de eerste praktijken in het land hebben wij al meer dan 20.000 mensen mogen helpen van jong tot oud. Zo zien wij regelmatig babies in de praktijk maar ook kinderen, zwangeren, sporters en senioren tot wel over 90 jaar oud. Ons doel is om u zo spoedig mogelijk pijnvrij door het leven te laten gaan. Maak vandaag een afspraak met één van onze chiropractoren. 

Ons team

Pilar Sanchez M.Sc., D.C.
Chiropractor

Pilar is geboren in Madrid en heeft na haar master in aangepaste bewegingswetenschappen cum laude de 5 jarige master studie chiropractie aan de universiteit van South Wales afgerond. Na gewerkt te hebben in Peru als chiropractor is ze in Nederland aan het werk gegaan en heeft ze zichzelf verder gespecialiseerd in chiropractie voor kinderen.

Tom Uitslag M.Sc., D.C.
Chiropractor
Na zijn masters in bewegingswetenschappen en aangepaste bewegingswetenschappen heeft Tom cum laude de 5 jarige masteropleiding chiropractie aan de universtiteit van South Wales afgerond (aan het Welsh Instittue of Chiropractic). Zijn passie om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren verwezenlijkt hij bij Chiropractie Zoetermeer.
Charlotte Cailliau D.C.
Chiropractor

Na het volgen van de studie chiropractie in Parijs en hier ook gewerkt te hebben is Charlotte aan een wereldreis begonnen. Na terugkomst is ze bij Chiropractie Zoetermeer terecht gekomen. Haar passies lopen uiteen van reizen tot sport, zo is ze een fervent klimster. Graag wil Charlotte door middel van chiropractie zo veel mogelijk mensen helpen naar een pijnvrij leven en een beter welzijn.

Cécile Aubert D.C.
Chiropractor

Gefascineerd door alles wat het lichaam kan en hoe het zichzelf kan genezen besloot Cécile om chiropractie te studeren. Na haar studie chiropractie in Parijs ging zij naar India om als chiropractor vrijwilligerswerk te doen. Verliefd geraakt op de cultuur is ze daar blijven werken als chiropractor om vervolgens bij Chiropractie Zoetermeer aan de slag te gaan om mensen op een natuurlijke manier te helpen.

Gwenny
Assistente

Gwenny is na jaren in de fitnessindustrie en als invalkracht bij Chiropractie Zoetermeer sinds 2018 een vaste kracht bij ons. Haar drijfveer is het helpen van mensen en ze vindt dat chiropractie dit kan bereiken door het lichaam beter te laten functioneren. De toegenomen energie en vitaliteit na een behandeling vindt ze zelf erg prettig.

Marissa
Assistente

Afgestudeerd als sportkundige (sportrevalidatie) heeft Marissa eerst in de fitnessindustrie gewerkt. Ze is erg gemotiveerd om mensen door middel van beweging te helpen naar een betere gezondheid. Daarnaast danst ze fanatiek en fotografeert ze in haar vrije tijd. Op een natuurlijke manier gezonder kunnen worden vindt ze één van de voornaamste factoren om deel uit te maken van het team van Chiropractie Zoetermeer.

Er is geen reden om nog langer met pijn rond te lopen.

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze chiropractoren zodat u snel weer zonder beperkingen kunt doen wat u het liefst doet.