Praktijkinformatie

Wat kunt u verwachten?

Bij Chiropractie Zoetermeer nemen we uw klachten serieus. Om alle noodzakelijke informatie te hebben vragen we u om het intake formulier in te vullen. Dit gaat over uw huidige problemen maar gaat ook over uw gezondheid in het verleden. U kunt dit formulier in de praktijk invullen, we vragen u dan 10 minuten eerder te komen. Heeft u een druk leven, of wilt u rustig de tijd nemen om alles in te vullen, dan kunt het intake formulier ook vooraf invullen. Hiervoor zal een link in uw bevestigingsmail staan.

Hieronder vindt u de stappen die u kunt verwachten wanneer u bij onze praktijk komt.

Stap 1 intake.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen moeten we eerst bepalen of we de juiste personen zijn om u te helpen. Tijdens het eerste consult zullen we uw voorgeschiedenis doornemen, luisteren naar hoe uw problemen u hinderen, en wat uw doelen zijn. Als we denken dat u bij een andere zorgverlener beter af bent, zullen we u zeker doorverwijzen.

Stap 2 onderzoek

Om de juiste oorzaak te vinden van uw klachten, zullen we een uitgebreid lichamelijk onderzoek uitvoeren. Er zullen neurologische, orthopedische en chiropractische tests worden uitgevoerd. 

Stap 3 rapportage van onze bevindingen

Zodra we alle noodzakelijke informatie hebben om tot de juiste oorzaak te komen, zullen we onze bevindingen op een duidelijke en beknopte manier aan u presenteren zodat u goed geïnformeerd bent.

Stap 4 persoonlijk behandelplan

Op basis van onze bevindingen, de mate van uw probleem, en uw doelen, stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op. Dit behandelplan is opgesteld om u zo spoedig mogelijk beter te laten voelen en beter te laten functioneren.

Stap 5 evaluatie

We willen er zeker van zijn dat het beter met u gaat, daarom nemen we de tijd om u na een periode van behandeling te evalueren. Dit zorgt ervoor dat we u de best mogelijke zorg kunnen blijven bieden.

Tarieven

Eerste consult ________________ €90,-
Vervolg consult _______________ €65,-
Vervolg consult (tot 16 jaar) __ €50,-
Rugscan________________________€80,-

Afhankelijk van de zorg die u nodig heeft zijn er bespaarmogelijkheden, deze zullen worden uitgelegd na het eerste consult wanneer uw bevindingen worden besproken.

Chiropractie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket. Kijk op www.chiropractievergoeding.nl of uw verzekeraar chiropractie vergoedt, of neem voor de zekerheid contact met uw verzekeraar op.

U kunt zonder verwijsbrief bij ons terecht. Afspraken dienen tenminste 24 uur van tevoren te worden afgezegd.

Elke chiropractor van Chiropractie Zoetermeer is aangesloten bij de Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC) en de Dutch Chiropractic Federation (DCF). Dit houdt in dat u zorg van kwaliteit ontvangt maar ook dat onze chiropractoren de universitaire master tot chiropractor succesvol hebben afgerond.

Er is geen reden om nog langer met pijn rond te lopen.

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze chiropractoren zodat u snel weer zonder beperkingen kunt doen wat u het liefst doet.